ukenru
tesla-vidklykaie-ponad-3000-svoikh-cybertruck-2024-roku-vypusku-cherez-nespravnu-pedal

Tesla відкликає понад 3000 своїх Cybertruck 2024 року випуску через несправну педаль

 • 35137 переглядiв

Tesla відкликає майже 4000 своїх Cybertrucks 2024 року після того, як виявила, що педаль акселератора може застрягти, потенційно спричиняючи ненавмисне прискорення транспортного засобу та збільшуючи ризик аварії

Tesla відкликає 3878 своїх Cybertrucks 2024 року випуску після того, як виявила, що педаль акселератора може застрягти, що потенційно може спричинити ненавмисне прискорення автомобіля та збільшити ризик аварії. Про це повідомляє АВС News, передає УНН.

Деталі

Згідно з заявою до Національної адміністрації безпеки дорожнього руху, накладка на педаль акселератора може зрушитися з місця та потрапити в пастку внутрішньої обробки.

За даними NHTSA, відкликання стосується Cybertrucks 2024 модельного року, виготовлених у період з 13 листопада 2023 року по 4 квітня 2024 року.

Станом на понеділок Tesla не знала про жодні зіткнення, травми чи смерть, пов’язані з цією проблемою. Серійні кібервантажівки були оснащені новою педалью акселератора до середи цього тижня.

Компанія Tesla, яку очолює мільярдер Ілон Маск , заявила, що безкоштовно замінить або відремонтує вузол педалі акселератора. Власники можуть звернутися до служби підтримки клієнтів.

Очікується, що листи-повідомлення будуть надіслані власникам транспортних засобів у червні.

Автовиробник поставив першу дюжину своїх футуристичних пікапів Cybertruck клієнтам у листопаді, відстаючи від початкового графіка на два роки, і невідомо, коли розпочнеться масштабне виробництво.

Tesla затримує поставки Cybertruck - WSJ17.04.24, 17:36 • [views_0]