ukenru
tesla-vidklikaye-475-tisyach-avtomobiliv-cherez-problemi-z-bezpekoyu-zadnogo-vidu

Tesla відкликає 475 тисяч автомобілів через проблеми з безпекою заднього виду

 • 22320 переглядiв

КИЇВ. 30 грудня. УНН. Виробник електромобілів Tesla відкликав понад 475 000 своїх автомобілів, щоб вирішити проблеми з камерою заднього огляду та багажником, які можуть збільшити ризик аварії. Про це пише Washington Examiner, передає УНН.

Цитата

"Недоступність дисплея камери заднього огляду може вплинути на задній огляд водія та збільшити ризик зіткнення", – стверджує Національна адміністрація безпеки дорожнього руху (NHTSA).

Деталі

Tesla відкликає всі автомобілі Model 3 і Model S, продані в період з 2017 по 2020 рік. Це включає 356 309 автомобілів Model 3 і 119 009 автомобілів Model S.

NHTSA стверджує, що джгути кабелів задньої камери були пошкоджені відкриттям і закриттям багажника. Власники Tesla можуть вирішити цю проблему, відвідавши найближчу станцію технічного обслуговування Tesla, де механіки безкоштовно оглянуть та встановлять направляючий протектор і джгут кабелю, якщо необхідно.

Тесла не заявляла про якісь аварії, травми або смерть, які можуть бути пов’язані з цими конкретними проблемами, стверджує регуляторне агентство.

Додамо

21 грудня NHTSA оголосила про своє розслідування щодо того, чи можуть водії Tesla грати у відеоігри на її інтерфейсі під час водіння.

У листопаді Tesla відкликала 12 000 автомобілів, які потребували оновлення програмного забезпечення для екстренного гальмування.

Українські Національні Новини

Новини Світу