ukenru
tesla-bude-priymati-kriptovalyutu-v-yakosti-oplati

Тесла буде приймати криптовалюту в якості оплати

 • 14996 переглядiв

КИЇВ. 8 лютого. УНН. Компанія Ілона Маска "Tesla" закупила Bitcoin на 1,5 млрд доларів США і планує почати приймати його в якості оплати за продукти. Про це повідомляє CNBC, передає УНН.

Деталі

Після цього курс Bitcoin вже пробив 43 тисячі доларів.

Компанія заявила, що купила біткоіни через "велику гнучкість для подальшої диверсифікації та максимізації прибутку від наших грошових коштів", йдеться в заяві.

На додаток до покупки, Tesla заявила, що почне приймати платежі в біткоїнах в обмін на свою продукцію. Це зробило б Tesla першим великим автовиробником, який прийняв біткоїни в якості оплати.

Ціни на біткоїни виросли до нових максимумів в понеділок після оголошення Tesla, досягнувши ціни не менше 43,2 тис доларів. Акції Tesla виросли більш ніж на 2% на передриночних торгах. 

Доповнення

Цей крок пояснює поведінку генерального директора Ілона Маска в Twitter в останні тижні.

В кінці січня генеральний директор Tesla Ілон Маск змінив свою біографію в Twitter, додавши #bitcoin, і спровокував зростання криптовалюти на 20%.

А вже 4 лютого зробив ще кілька специфічних повідомлень. Він згадав про валюту-мем "Dogecoin", чим спровокував її зростання на майже 80%.

Українські Національні Новини

Новини Світу