takoho-davno-ne-bulo-ihnat-pro-znyshchennia-odrazu-trokh-rosiiskykh-su-34-na-pivdennomu-napriamku

Такого давно не було: Ігнат про знищення одразу трьох російських Су-34 на Південному напрямку

 • 27589 переглядiв

За словами Ігната, росіяни мають на своєму озброєнні десятки таких літаків, які вони продовжують виробляти. Він додав, що Су-34 один з найновіших літаків поряд з Су-35, які використовуються для нанесення керованих авіабомб та керованими ракетами.

Це була блискуче спланована операція по знищенню ворога. Так  речник Повітряних сил Юрій Ігнат в ефірі телемарафону прокоментував збиття силами ППО трьох російських винищувачів-бомбардувальників Су-34 на Південному напрямку, передає УНН.

Деталі

"Блискуче в черговий раз спланована операція по, власне, знищенню ворога на підступах до нашої держави... Цього разу відразу три літаки на південному напрямку, такого давно не було. Су-34 давно не потрапляв у нашу з вами позитивну статистику", - сказав Ігнат.

За його словами, росіяни мають на своєму озброєнні десятки таких літаків, які вони продовжують виробляти. Він додав, що Су-34 один з найновіших літаків поряд з Су-35, які використовуються для нанесення керованих авіабомб та керованими ракетами.

"Су-34 це десятки мільйонів доларів… Я думаю, що не менше 50 млн доларів така машина може коштувати. Це найнижча ціна, винищувачі - це авіаційні комплекси, цей літак це надзвичайно технологічна річ", - додав речник.

Нагадаємо

Сьогодні, опівдні, сили протиповітряної оборони збили три російські винищувачі-бомбардувальники Су-34 на Південному напрямку.

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Російські дрони летять на Одещину через Молдову і Румунію

     • 32415 переглядiв

    Байден посилить фінансові санкції проти пособників рф

     • 26192 переглядiв

    Уряд призначив двох заступників голів МЗС та Держрезерву

     • 27858 переглядiв

    Банки пройшли пік кредитних втрат – Нацбанк

     • 27026 переглядiв

    Як обрати кращу компанію з розробки сайтів

     • 23357 переглядiв