sytuatsiia-z-proizdom-avtotransportu-polipshuietsia-u-dsns-povidomyly-yak-spravliaiutsia-z-naslidkamy-snihopadiv

"Ситуація з проїздом автотранспорту поліпшується": у ДСНС повідомили, як справляються з наслідками снігопадів

 • 21801 переглядiв

Після снігопаду в Україні послаблюються обмеження на рух транспорту: лише чотири дороги закриті в Миколаєві, ще менше - в Кіровограді та Одесі, завдяки зусиллям комунальних служб та Укравтодору з розчищення доріг.

Кількість ділянок, де заборонено рух транспорту зменшується - порівнюючи ситуацію щодо розчищення доріг, станом на минулу добу і зараз, можна побачити роботу комунальних служб і Укравтодору. Згідно з інформацією пресофіцера ДСНС Олександра Хорунжого в ефірі телемарафону, все ще заборонено рух на чотирьох автодорогах у Миколаївській області, а також - обмежені для руху декілька автошляхів у Кіровоградській та Одеській областях, передає УНН.

Деталі

За словами речника ДСНС Олександра Хорунжого, зараз заборонено рух на чотирьох автодорогах у Миколаївській області. Окрім того, заборона стосується трьох автодоріг у Одеській області, а також три автошляхи перекриті для руху у Кіровоградській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через негоду в Україні загинули 10 людей, ще 23 постраждали - МВС

Якщо порівнювати зі станом на вчора, то звичайно ми бачимо роботу і комунальних служб, і Укравтодору щодо розчищення доріг – вчора таких ділянок було 12. Тобто ситуація поліпшується з проїздом автотранспорту

– розповів Хорунжий.

Також він нагадав, що працюють, як центральні так і міжрегіональні штаби з ліквідації наслідків негоди. Саме вони, за його словами, акумулюють інформацію та "приймають рішення щодо проїзду автомобілів, техніки і так далі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одещина продовжує оговтуватися після негоди: людям повертають світло в будинки

Ігор Тележніков

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський підписав закон про Держбюджет-2024

     • 26903 переглядiв