syly-oborony-vidiishly-vid-pozytsii-v-urozhainomu-osuv-khortytsia

Сили оборони відійшли від позицій в Урожайному - ОСУВ "Хортиця"

 • 37562 переглядiв

Українські військові залишили позиції в Урожайному Донецької області. Рішення про відхід ухвалило командування з метою збереження особового складу, повідомив речник ОСУВ 'Хортиця'.

Сили оборони відійшли від позицій в Урожайному Донецької області. Командування ухвалило рішення про відхід аби зберегти особовий склад. Про це 18 липня повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ 'Хортиця" Назар Волошин, передає УНН із посиланням на Суспільне Донбас.

Сили оборони через те, що ворог зруйнував в Урожайному майже все, відійшли на інші позиції. Було ухвалено рішення. Для збереження життя і здоров'я наших військовослужбовців, які тримали там оборону

- заявив Волошин.

За його словами, рішення про відхід з Урожайного було ухвалено через те, що позиції Сил оборони, як і сам населений пункт, були зруйновані постійними, комбінованими і тривалими обстрілами армії рф. 

Сам населений пункт також практично повністю знищений ворожими обстрілами. Позиції українських захисників були зруйновані, і тримати там особовий склад було загрозою для життя наших військових

- наголосив речник ОСУВ "Хортиця"

За словами Волошина, для досягнення успіхів у зруйнованих населених пунктах противник щодня несе чималі втрати. "Вони тільки не одну сотню вбитими становлять, а результат - зруйнований населений пункт і навколо нього купа трупів російських солдатів, які вже не повернуться до своїх рідних додому",  - додав Волошин.

В районах Глибокого та Вовчанська на Харківському напрямку відбулось 20 боїв – Генштаб18.07.24, 08:41

Тетяна Краєвська

Війна

Популярні

Новини по темі

Відновлено рух поїздів на "зеленій гілці" метро в Києві

 • 17759 переглядiв