ukenru
svit-zakhopila-nova-nebezpechna-gra-dlya-ditey

Світ захопила нова небезпечна гра для дітей

 • 16109 переглядiв

КИЇВ. 10 липня. УНН. Гра, в ході якої зникали діти "Зникнути на 24 години" в різних країнах світу, торкнулася Естонію. В цьому році співробітникам поліції доводилося часто розслідувати подібні "липові" зникнення. Про це повідомляє УНН з посиланням на ERR.

Керівник патрульної служби Іда-Харьюского відділення поліції, майор поліції Юхан Євонов таку поведінку називає безвідповідальною. "Молоді люди могли б подумати, в якому стані їх батьки, скільки сил з боку державних служб відправляється на пошуки. Але ж в цей час хтось дійсно може потребувати допомоги", - сказав Євонов.

Поліція відзначає, що близьким зниклого не можна приховувати інформацію від поліції. Наприклад, якщо підліток втік з дому після сварки з батьками або якщо батько його вдарив, про це потрібно сказати правоохоронцям.

На жаль, на переживаннях близьких зниклого безвісти людини намагаються нажитися і шахраї. За словами Юхана Євонов, були випадки, коли з рідними зв'язувалися зловмисники і, представляючись добровольцями, вимагали гроші за пошукову операцію. Він підкреслює, що пошуки зниклого завжди ведуться безкоштовно.

Як повідомляв УНН, додатку Whatsapp з'явилася нова небезпечна онлайн гра "Момо", націлена на дітей.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП