ukenru
sud-zaareshtuvav-cholovika-yakiy-vbiv-zhinku-i-namagavsya-spaliti-yiyi-tilo

Суд заарештував чоловіка, який вбив жінку і намагався спалити її тіло

 • 16601 переглядiв

КИЇВ. 13 вересня. УНН. Чоловіка, який завдав смертельних ножових поранень своїй співмешканці та намагався спалити її тіло, взято під варту. Про це повідомила прес-служба прокуратури Київської області, передає УНН.

"За клопотанням Обухівського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 54-річному чоловіку, який у вересні поточного року під час сварки зі своєю співмешканкою, за місцем їх спільного проживання в одному із сіл Обухівського району, завдав смертельних ножових поранень останній та намагався спалити тіло жінки", - йдеться у повідомленні.

Так, зловмисник ножем наніс один удар у шию та один удар у грудну клітину потерпілій. Від завданих тілесних ушкоджень 56-річна жінка померла. Після чого, чоловік намагався спалити її тіло.

За процесуального керівництва Обухівського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

За скоєне кримінальне правопорушення підозрюваному загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 15 років.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, машиністам тепловозу оголошено підозру за наругу над тілом жінки, яку переїхав поїзд.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП