ukenru
sud-vzyav-pid-vartu-cholovika-za-pidozroyu-u-finansuvanni-lnr

Суд взяв під варту чоловіка за підозрою у фінансуванні "ЛНР"

 • 10139 переглядiв

КИЇВ. 1 липня. УНН. Голосіївський райсуд Києва сьогодні обрав запобіжний захід чоловіку, підозрюваного у фінансуванні "ЛНР". Про це повідомила прес-служба прокуратури Київської області, передає УНН.

"Так, розглянувши клопотання прокуратури суд ухвалив застосувати до підозрюваного запобіжний захід — тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 576 тис. грн", - йдеться в повідомленні.

У суді прокурори клопотали про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Нагадаємо, йдеться про громадянина України, який працює на посаді заступника генерального директора одного із товариств, яке здійснює господарську діяльність та регулярно сплачує податки до бюджету "ЛНР".

Останнього затримали 25 червня у власному помешканні у Києві. У ході обшуку його квартири знайшли та вилучили посвідчення "удостоверение личности военнослужащего ЛНР" та "удостоверение ветерана боевых действий", видані на його ім’я.

Крім того, цей громадянин також підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.258-3 КК України, тобто участь в терористичній організації.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП