ukenru
sud-vidmovivsya-vipustiti-z-pid-varti-vodiya-yakiy-vlashtuvav-masshtabnu-smertelnu-dtp-u-kiyevi

Суд відмовився випустити з-під варти водія, який влаштував масштабну смертельну ДТП у Києві

 • 9865 переглядiв

КИЇВ. 25 квітня. УНН. Сьогодні Апеляційний суд Києва відхилив клопотання захисту про зміну запобіжного захисту водієві, якого обвинувачують у скоєні масштабної ДТП на площі Перемоги у Києві, у результаті якої загинула жінка. Про це УНН повідомили прес-секретар столичної прокуратури Надія Максимець. 

Засідання відбувалося в режимі відеконфернції.

Сторона захисту наполягала на зміні запобіжного заходу із перебування під вартою на домашній арешт. Водночас, як повідомила Максимець, прокуратура виступила проти цього.

"Суду було надано інформацію щодо первинного огляду підозрюваного, яким виявлено в крові чоловіка три види наркотичних речовин", - повідомила Максимець.

Суд підтримав позицію прокуратури та відмовив у задоволенні клопотання сторони захисту. Підозрюваного залишено під вартою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві водій влетів у зупинку громадського транспорту та збив двох людей

Нагадаємо, 29-річного водія підозрюють у скоєнні смертельної ДТП.

Як повідомляв УНН, 31 січня на площі Перемоги зіткнулись 5 автомобілів: Audi, Skodа, Toyota, Mazda та Daewoo. Водія Audi, який спричинив смертельну аварію, затримала поліція.

Як повідомляє прес-служба прокуратури, у зв’язку з отриманими травмами підозрюваного поміщено до відділення закритого типу ЛШМД під нагляд правоохоронців. У нього також було відібрано біологічні зразки на вміст алкоголю та наркотичних речовин.

Пізніше рішенням суду підозрюваного було взято під варту.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП