ukenru
sud-u-spravi-taboru-viktoriya-vidmoviv-u-vidvodi-suddi-ta-perenis-zasidannya

Суд у справі пожежі у таборі "Вікторія" відмовив у відводі судді та переніс засідання

 • 8250 переглядiв

КИЇВ. 8 травня. УНН. Київський районний суд Одеси відмовив у відводі судді у справі пожежі в таборі "Вікторія" та оголосив перерву у судовому засіданні до 17 травня. Про це повідомляє прес-центр Судової влади України, передає УНН.

"Сьогодні, 8 травня 2018 року, суддя Київського районного суду м. Одеси Войтов Г.В. розглянув заяву про відвід головуючого судді Чаплицького В.В. у кримінальному провадженні по обвинуваченню директора дитячого табору "Вікторія". Розглянувши заяву про відвід та заслухавши думку учасників процесу суддя відмовив у задоволенні вказаної заяви", - сказано в повідомленні.

Наступне судове засідання призначено на 17 травня на 12.30.

Нагадаємо, що 15.09.2017, близько 23.20 хвилин, у корпусі №5 КПНЗ Одеського міського дитячого оздоровчо-спортивного комплексу "Вікторія", через порушення правил пожежної безпеки сталася пожежа, яка призвела до загибелі трьох дівчаток 2009, 2005 та 2007 років народження, та повного знищення приміщення вказаного корпусу, що спричинило майнову шкоду державі в особливо великих розмірах.

Як повідомляв УНН, Київський райсуд Одеси залишив під нічним домашнім арештом колишнього керівника Київського відділу ГУ ДСНС в Одеській області ще на 60 діб.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП