ukenru
sud-u-spravi-opz-doslidiv-vidpovidi-naftogazu-i-ukrnafti

Суд у справі ОПЗ дослідив відповіді "Нафтогазу" і "Укрнафти"

 • 8803 переглядiв

КИЇВ. 27 червня. УНН. Суд у справі щодо розтрати понад 200 млн грн "Одеського припортового заводу" дослідив адвокатські запити та відповіді НАК "Нафтогаз України", ПАТ "Укрнафта". Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Так, у Шевченківському райсуді Києва за участі прокурорів САП триває розгляд у справі про обвинувачення перших заступників голів правління НАК "Нафтогаз України" та ПАТ "Одеський припортовий завод" Сергія Переломи та Миколи Щурікова у розтраті понад 200 млн грн.

"Так, на засіданні судом продовжено дослідження доказів, заявлених стороною захисту, а саме адвокатських запитів та відповідей НАК "Нафтогаз України", ПАТ "Укрнафта" та інших підприємств", - сказано у повідомленні.

Наступне судове засідання призначено о 12:00 22 липня.

Нагадаємо, Микола Щуріков та Сергій Перелома обвинувачуються у розтраті майна ПАТ "Одеський припортовий завод" шляхом укладення протягом червня-вересня 2015 року договорів поставки природного газу за завідомо завищеними від ринкових цін, внаслідок чого ПАТ "Одеський припортовий завод" втратив активи на суму 205 181 833,58 грн. 

За клопотанням сторони захисту судовий розгляд кримінального провадження здійснюється у закритому судовому засіданні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП