ukenru
sud-u-spravi-maydanu-vidmoviv-advokatam-yanukovicha-v-uchasti-u-zasidannyakh

Суд у справі Майдану відмовив адвокатам Януковича в участі у засіданнях

 • 9810 переглядiв

КИЇВ. 7 лютого. УНН. Печерський районний суд Києва відмовив двом наданим безоплатним адвокатам екс-президента Віктора Януковича в участі у засіданнях з розгляду клопотання на дозвіл проведення спеціального (заочного) слідства за підозрою Януковича в організації та керування розстрілами на Майдані Незалежності у Києві у лютому 2014 року. Про це сьогодні у коментарі журналістам у Києві повідомив адвокат Януковича Віталій Сердюк, передає кореспондент УНН.

“Печерський суд сьогодні, виконуючи злочинну вказівку влади, спробував без адвокатів розглянути справу Майдану. Безоплатних адвокатів поліція виштовхнула на вулицю. Суддею Шапутько було призначено іншого безоплатного адвоката”, — сказав Сердюк.

За його словами, сторона захисту Януковича буде подавати заяву до компетентних органів про скоєння злочину суддею Шапутько.

Як повідомлялося, Апеляційний суд Києва визнав правомірною ухвалу Печерського районного суду про відсторонення адвокатів екс-президента Віктора Януковича Віталія Сердюка, Ігоря Федоренка, Андріани Фозекош від справи про розстріли на Майдані.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП