ukenru
sud-rozblokuvav-privatizatsiyu-tsentrenergo

Суд розблокував приватизацію Центренерго

 • 16696 переглядiв

КИЇВ. 10 лютого. УНН. Господарський суд Києва розблокував процес приватизації ПАТ "Центренерго". Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Фонду держмайна.

"Господарський суд Києва своєю ухвалою від 6 лютого 2020 року задовольнив клопотання Фонду держмайна України, скасувавши заходи забезпечення позову, якими було заблоковано приватизацію ПАТ "Центренерго", - сказано у повідомленні.

Як зазначається, 23 січня 2020 року Господарський суд Києва, без виклику сторін, розглянув та задовольнив заяву ТОВ "Укрдонінвест" про забезпечення позову та заборонив Фонду вчиняти дії щодо приватизації ПАТ "Центренерго" до вступу в законну силу судового рішення за результатами розгляду справи по суті про визнання недійсним наказу ФДМУ № 1572 від 13 грудня 2018 року.

У відповідь Фондом було подано до Господарського суду міста Києва клопотання про скасування зазначених заходів забезпечення позову.

Водночас, наприкінці січня Фонд державного майна України розпочав процедуру відбору інвестиційних радників з приватизації для ПАТ "Центренерго".

У лютому будуть запущені процедури підготовки до приватизації низки наступних об'єктів великої приватизації.

Українські Національні Новини

Економіка