ukenru
sud-dozvoliv-zatrimati-eksministra-energetiki-demchishina-dlya-obrannya-yomu-zapobizhnogo-zakhodu

Суд дозволив затримати ексміністра енергетики Демчишина для обрання йому запобіжного заходу

 • 19096 переглядiв

КИЇВ. 8 грудня. УНН. Печерський районний суд Києва надав дозвіл на затримання колишнього міністра енергетики та вугільної промисловості Володимира Демчишина, як підозрюваного у справі про контрабанду вугілля з ОРДЛО. Про це УНН повідомляє з посиланням на ухвалу суду.

Цитата

“Надати дозвіл на затримання підозрюваного....з метою його приводу для участі у розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою”, — йдеться в ухвалі суду.

Деталі

Повідомляється, що Демчишину направляли повідомлення про підозру через житлово-експлуатаційну організацію за місцем проживання, через вручення повідомлення дорослому родичу, а також поштовим зв’язком на останні відомі адреси реєстрації та проживання.

Доповнення

Правоохоронці вручили підозру за контрабанду вугілля з тимчасово окупованих територій “ЛДНР” колишньому міністру енергетики та вугільної промисловості України Володимиру Демчишину.

Нагадаємо

У жовтні правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом контрабанди вугілля з тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей. Фігурантом у цій справі є народний депутат України від “Опозиційної платформи — За життя” Віктор Медведчук.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП