ukenru
sud-dozvoliv-direktoru-taboru-viktoriya-viyti-zi-sklyanogo-boksu

Суд дозволив директору табору "Вікторія" вийти зі скляного боксу

 • 8116 переглядiв

КИЇВ. 5 травня. УНН. Під час засідання 4 травня Київський райсуд Одеси задовольнив клопотання сторони захисту і дозволив підозрюваному директору табору "Вікторія" Петросу Саркісяну перебувати поруч зі своїми адвокатами під час судових засідань. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Київського райсуду Одеси.

Зазначено, що минулого разу сторона захисту заявила клопотання про усунення порушень прав людини.

"Суд, врахувавши норми міжнародного права, практику ЄСПЛ, а також той факт, що обвинувачений жодного разу не порушував поведінку в залі суду, прийшов до висновку, що клопотання підлягає задоволенню. Таким чином, обвинувачений має право під час судових засідань перебувати поруч зі своїми захисниками (тобто поза межами скляної кабіни)", – йдеться в повідомленні.

Крім того, під час судового засідання представник потерпілих заявив відвід судді.

"У зв’язку з тим, що заяву про відвід розглядає інший суддя, розгляд справи відкладено на 8 травня на 12:00. Заяву про відвід розглядатиме суддя Войтов Г.В", – зазначили в суді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожежа в таборі "Вікторія": суд залишив інспектора ДСНС під домашнім арештом 

Нагадаємо, було заплановано, що 4 травня суд розгляне клопотання сторони захисту про перебування підозрюваного директора табору "Вікторія" Петроса Саркісяна поряд із захисниками під час засідань.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП