straik-pereviznykiv-na-kordoni-z-polshcheiu-v-cherzi-ponad-3-tysiachi-vantazhivok-rechnyk-dpsu

Страйк перевізників: на кордоні з Польщею в черзі понад 3 тисячі вантажівок - речник ДПСУ

 • 25404 переглядiв

Понад 3 000 вантажівок застрягли на українсько-польському кордоні, оскільки протестувальники заблокували чотири пункти пропуску, а рух лише частково дозволено на "Дорогуськ-Ягодин".

Через блокування чотирьох пунктів пропуску на українсько-польському кордоні у черзі застрягли понад 3 тисячі вантажівок. На пункті пропуску "Дорогуськ – Ягодин" в бік України протестувальники пропускають по кілька вантажівок за годину, повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Деталі

Як нагадав Демченко, вчора, 18 грудня, протестувальники заблокували пункт пропуску "Дорогуськ – Ягодин". За його словами, на даному пункті пропуску в бік України пропускають по кілька вантажівок за годину.

"В бік Польщі польська сторона не приймає жодного вантажного транспортного засобу. І також, на щастя, не блокується рух для автобусів, які слідують в обидва боки", - додав Демченко.

Також він зазначив, що блокується, як і раніше, три напрямки: "Рава-Руська", "Краківець" та "Шегині".

"Там рух відбувається більш інтенсивний, ніж у напрямку пункту пропуску "Ягодин". Але загалом звісно маємо великі черги на території Польщі в бік України. 1900 вантажних транспортних засобів станом на ранок, а по напрямку пункту пропуску "Ягодин" - це 1400 вантажівок, які очікують на можливість перетнути кордон", - додав речник.

Нагадаємо

В Польщі далекобійники знову заблокували проїзд вантажівок через "Дорогуськ – Ягодин".

Павло Башинський

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Мати та двоє дітей загинули під час пожежі на Чернігівщині

     • 31845 переглядiв

    Від Дніпра з 20 грудня запускають Dnipro City Express

     • 30904 переглядiв

    В Україні запустили ще дві потужні газові свердловини

     • 26670 переглядiв