ukenru
stolichniy-sud-zavtra-rozglyane-klopotannya-pro-obrannya-zapobizhnogo-zakhodu-m-okhenkovskomu

Столичний суд завтра розгляне клопотання про обрання запобіжного заходу М.Охендовському

 • 14264 переглядiв

КИЇВ. 20 грудня. УНН. Солом'янський районний суд Києва завтра о 10-й годині планує розпочати розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді застави главі Центральної виборчої комісії Михайлу Охендовському. Про це кореспонденту УНН повідомили у САП.

Також, завтра на 12-ту годину у Солом'янському райсуді заплановано засідання із розгляду іншого клопотання про відсторонення від посади голови ЦВК.

Як повідомляв УНН, Спеціалізована антикорупційна прокуратура планувала 20 грудня  передати до Солом’янського районного суду Києва два клопотання стосовно голови Центральної виборчої комісії Михайла Охендовського – про обрання запобіжного заходу у вигляд застави та про відсторонення від посади.

Нагадаємо, 18 грудня голові Центральної виборчої комісії Михайлу Охендовському та його захисту вручили два клопотання - про обрання запобіжного заходу у вигляді застави і про відсторонення голови ЦВК від посади.

13 грудня детективи НАБУ повідомили голові ЦВК Михайлу Охендовському про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 та ч.4 ст. 368 Кримінального кодексу України (“Одержання хабарів у великому та особливо великому розмірах особою, яка займає особливо відповідальне становище”). Вказані статті діяли на момент скоєння злочину.

Українські Національні Новини

Політика