ukenru
stepanov-vidvidav-bukovinu-yaka-naybilshe-poterpaye-vid-koronavirusu

Степанов відвідав Буковину, яка найбільше потерпає від коронавірусу

 • 11825 переглядiв

КИЇВ. 21 травня. УНН. Міністр охорони здоров’я Максим Степанов перевірив роботу Чернівецької обласної клінічної та міської лікарень, які визначені в тому числі для лікування хворих на COVID-19, та забезпеченість цих медичних закладів засобами індивідуального захисту. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу МОЗ.

“Міністр охорони здоров’я Максим Степанов відвідав Чернівецьку область, яка найбільше потерпає від коронавірусу. Там міністр перевірив роботу обласної клінічної та міської лікарень, які визначені в тому числі для лікування хворих на COVID-19, та забезпеченість цих медичних закладів засобами індивідуального захисту”, — йдеться в повідомленні.

Також Степанов наголосив, що наразі з 19706 виявлених хворих на коронавірус в Україні — 2842 зафіксовано в Чернівецькій області. Це близько 14% від загальної цифри по країні.

"Міністр охорони здоров‘я Максим Степанов зазначив, що окрім костюмів біологічного захисту для медиків, які закупило МОЗ для лікарів, Чернівецька обласна клінічна та перша міська лікарні отримали також 2 рентген системи, 4 УЗД, 12 моніторів пацієнта та 33440 захисних костюмів, які були закуплені за допомогою НАК Нафтогазу", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, на Буковині цілодобово чергуватиме вертоліт МВС для евакуації хворих на коронавірус.

Українські Національні Новини

Суспільство