ukenru
status-zakordonnogo-ukrayintsya-otrimali-200-inozemtsiv-ukrayinskogo-pokhodzhennya

Статус закордонного українця отримали 200 іноземців українського походження

 • 11368 переглядiв

КИЇВ. 28 червня. УНН. У ході 42-го засідання Національної комісії з питань закордонних українців, яке відбулося 27 червня під головуванням заступника міністра закордонних справ України Василя Боднара, статус закордонного українця надано 200 іноземцям українського походження з 26 країн світу (зокрема, з Уругваю, Кувейту, Тунісу, Алжиру, РФ, Бразилії, Канади, Латвії, Казахстану, Куби, ФРН). Про це повідомляє УНН з посиланням на МЗС України.

Членами Національної комісії під час засідання продовжено обговорення внесення змін до Закону України «Про закордонних українців».

Запропоновані зміни мають бути включені до нового проекту Закону; додатково опрацьовані членами Національної комісії; внесені МЗС на розгляд відповідних центральних органів виконавчої влади згідно з регламентними вимогами.

Нагадаємо, након України про внесення змін до деяких законів України щодо правового статусу іноземців та осіб без громадянства, які брали участь у захисті територіальної цілісності та недоторканності України, опублікували у газеті Верховної Ради "Голос України" від 25 червня.

Українські Національні Новини

Суспільство