ukenru
stali-vidomi-naybilsh-visokooplachuvani-vakansiyi-v-stolitsi

Стали відомі найбільш високооплачувані вакансії в столиці

 • 18669 переглядiв

КИЇВ. 17 квітня. УНН. Столична служба зайнятості оприлюднила список вакансій із найбільшими зарплатами в Києві. Про це УНН повідомили в Київському міському центрі зайнятості.

Повідомляється, що найвищу зарплатню в розмірі 35 тис. грн сьогодні в Києві пропонують комп’ютерним інженерам. Далі йдуть прес-секретарі — 25 тис. грн, прикладні програмісти — 24,5 тис. грн, маркетингові директори — 23 тис. грн. Замикають "п’ятірку" найдорожчих одразу дві професії - начальник лабораторій з контролю виробництва та інженер з технічного нагляду на будівництві, які можуть розраховувати на зарплатню у 20 тис. грн.

Також, високий рівень заробітної плати пропонується верхолазу - 15,6 тис. грн, науковому співробітнику та начальнику відділу - 15,2 тис. грн.

Додамо, що станом на 1 квітня 2019 року в Києві зареєстровано 8,5 тисяч безробітних осіб. При тому, що вільних вакансій значно більше - 12,1 тис. одиниць. Середня зарплатня за оголошеннями у вакансіях становить 7433 грн.
У 83% вакансій розмір заробітної плати – вище мінімальної.

Всього протягом січня-березня 2019 року послугами столичної служби зайнятості скористалися 13,8 тис. безробітних громадян.
Зазначимо, що український бізнес прогнозує зростання зарплат та створення нових вакансій

Українські Національні Новини

Економіка