stadion-metalurg-u-krivomu-rozi-povinen-buti-bagatofunktsionalnim-deputat

Стадіон "Металург" у Кривому Розі повинен бути багатофункціональним - депутат

 • 14462 переглядiв

КИЇВ. 8 вересня. УНН. Глава опікунської ради "Кривбасу" і народний депутат від партії "Слуга народу" Юрій Корявченков розповів про реконструкцію стадіону "Металург" у Кривому Розі, передає УНН із посиланням на Tribuna.

"Ви бачите, у якому стані зараз знаходиться стадіон після того, як "Кривбас" перестав існувати і грати тут. Хоча у підтрибунних приміщеннях тренуються діти, ходять на різні секції. Важко сказати, в яких умовах це відбувається. Спортзал відкритий. У минулому році обласна рада прийняла рішення про виділення 70 мільйонів на реконструкцію стадіону. Минуло 2 місяці, можете побачити, як іде реконструкція. Просто обшиваються стіни зовні, обвалюється штукатурка, потрібно ж показати, що виділені гроші вкладаються у стадіон", - розповів він.

Корявченков уточнив, що з питання реконструкції "Металурга" проходила зустріч президента УАФ Андрія Павелка та народних депутатів з губернатором Дніпропетровської області.

"Прийняли рішення і зараз розробляється проект повної реконструкції стадіону", - сказав політик.

За його словами, також було прийнято рішення, що стадіон повинен бути багатофункціональним. І новий проект планують затвердити вже у вересні.

Нагадаємо, в Україні нещодавно відродили ФК "Кривбас". Відповідні доручення раніше дав Президент Володимир Зеленський. Про те, щоб клуб відновив свою діяльність, працювали президент УАФ Андрій Павелко, спільно з народними депутатами від "Слуги народу".

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    МОН розробило законопроект про освіту дорослих

     • 22740 переглядiв

    МХП Косюка знизив ціни на курятину

     • 22064 переглядiв

    У ЗСУ за добу зареєстрували близько 30 нових випадків COVID-19

     • 11424 переглядiв

    У Києві зафіксували вже понад 15,5 тис. випадків COVID-19

     • 12477 переглядiв

    Зеленський прибув з робочою поїздкою на Сумщину

     • 37734 переглядiв