ssha-vidpravliat-ukraini-novu-viiskovu-dopomohu-blyzko-na-125-mln-dolariv-ap

США відправлять Україні нову військову допомогу близько на 125 млн доларів - AP

 • 15486 переглядiв

Адміністрація Байдена готує новий пакет військової допомоги Україні на суму близько 125 мільйонів доларів. Він включатиме ракети ППО, боєприпаси для HIMARS і Javelin, протитанкові ракети та інше обладнання.

США нададуть Україні нову військову допомогу близько на 125 мільйонів доларів. Про це повідомляє Associated Press, передає УНН.

Деталі

Адміністрація президента США Джо Байдена підготує новий пакет військової допомоги Україні на суму близько 125 мільйонів доларів.

Ця допомога включатиме ракети протиповітряної оборони, боєприпаси для систем HIMARS і Javelin, протитанкові ракети, обладнання для боротьби з безпілотниками, артилерійські боєприпаси калібру 155 мм і 105 мм, а також транспортні засоби і іншу техніку.

Офіційне оголошення про новий пакет допомоги може відбутися найближчими днями, ймовірно, напередодні Дня Незалежності України.

За інформацією, з ціллю швидкого відправлення необхідного обладнання зі складів Пентагону, дана допомога буде надана через президентські повноваження про скорочення.

США вивчають стратегію ЗСУ в курській області і плани щодо "буферної зони"23.08.24, 00:34

Юлія Котвицька

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Черкащині стався вибух

     • 14331 переглядiв

    У Києві та кількох областях оголошено повітряну тривогу

     • 13937 переглядiв

    У Сумах прогриміли вибухи

     • 16067 переглядiв