ukenru
sprobuy-vidrizniti-khudozhniki-stvoryuyut-kartini-yaki-mozhna-splutati-z-foto

Спробуй відрізнити: художники створюють картини, які можна сплутати з фото

 • 74069 переглядiв

КИЇВ. 6 січня. УНН. Картини Камалькі Лауреано настільки реалістичні, що з першого погляду можна сплутати їх з фотографіями. Він застосовує техніку письма акриловими фарбами на полотні та приділяє багато уваги деталям. Свої картини митець виставляє на власну Instagram сторінку, передає УНН

У своїх роботах художник вимальовує кожну веснянку, пору та повністю відображає текстуру шкіри.

"Мені подобається створювати власні структури, контрольовані вибухи речовини, що формуються, поки я не зупиню", - пише 35-річний художник на своїй сторінці Instagram, яка зараз нараховує майже 80k послідовників. Однак те, що дійсно робить картини Камалькі унікальними - це його здатність зображувати справжні емоції в його картинах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Японський художник створює унікальні фігурки кота з "Тома і Джеррі"

Відтак, у жанрі фотореалізму зображують не тільки портрети людей, а й різноманітні натюрморти. У цьому напрямку дуже відомими є картини сучасного італійського художника Роберто Бернарди. Велику популярність отримали серії його робіт, що зображують різні солодощі і торгові автомати.

"Я можу знайти натхнення у всьому - я можу побачити сцену, яка приверне мою увагу в будь-якому місці і на будь-якої фотографії цього місця або ж навіть взяти суть цієї сцени і створити абсолютно нову композицію", – розповідає Бернарді в одному зі своїх інтерв’ю.

УНН зробив добірку найбільш вражаючих картин художників.

Українські Національні Новини

Новини Світу