sproba-pidkupu-kubrakova-sud-vidpravyv-pid-aresht-zabudovnyka-kopystyriu-iz-zastavoiu-u-100-mln-hrn

Спроба підкупу Кубракова: суд відправив під арешт забудовника Копистиру із заставою у 100 млн грн

 • 12932 переглядiв

Вищий антикорупційний суд заарештував Сергія Копистиру, підозрюваного у спробі дати хабар віце-прем'єр-міністру України Олександру Кубракову, з можливістю внесення застави у 100 мільйонів гривень

Вищий антикорупційний суд відправив під варту з можливістю внесення застави обсягом 100 млн грн фактичного власника приватного товариства - забудовника Сергія Копистиру, якого підозрюють у спробі підкупу віце-прем'єр-міністра з відновлення України - міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександра Кубракова, передає кореспондент УНН.

Застосувати до підозрюваного Сергія Копистири запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Визначити строк дії ухвали тримання під вартою до 19 січня 2024 року. Визначити підозрюваному заставу у розмірі 100 млн грн

- сказав суддя.

Прокуратура наполягала на застосуванні до Копистири запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави обсягом 199,998 млн грн.

Доповнення

Директорці державного підприємства та фактичному власнику приватного товариства-забудовника повідомлено про підозру у спробі підкупу керівництва Мінвідновлення.

Ідеться про Аллу Сушон, яка є директоркою державного підприємства "Укркомунобслуговування" та Сергія Копистиру, який є фактичним власником групи компаній "KSM-GROUP".

Анна Мурашко

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі