ukenru
sprava-gandzyuk-sud-prodovzhiv-aresht-mangeru-ta-levinu

Справа Гандзюк: суд продовжив арешт Мангеру та Левіну

 • 11668 переглядiв

КИЇВ. 15 жовтня. УНН. Дніпровський районний суд міста Києва продовжив тримання під вартою голові Херсонської обласної ради Владиславу Мангеру та колишньому помічнику депутата Олексію Левіні, яких обвинувачують у замовленні та організації нападу на херсонську активістку Катерину Гандзюк, передає кореспондент УНН.

"Клопотання прокурора про продовження строку тримання під вартою обвинувачених Мангера та Левіна задовольнити. Продовжити дію запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою Мангеру строком до 60 днів, тобто до 13 грудня. Продовжити...тримання під вартою Левіну...до 15 грудня", - сказала суддя.

Також суд оголосив перерву до 3 листопада.

Нагадаємо, сьогодні, 15 жовтня Київський апеляційний суд залишив під вартою голову Херсонської обласної ради Владислава Мангера та колишнього помічника депутата Олексія Левіна, яких обвинувачують у замовленні та організації нападу на херсонську активістку Катерину Гандзюк.

Як повідомлялося, прокуратура просить призначити голові Херсонської обласної ради Владиславу Мангеру та колишньому помічнику депутата Олексію Левіну покарання у вигляді 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, за даними слідства, “голова Херсонської облради Мангер та екстрадований в Україну з Болгарії Левін організували вчинення за попередньою змовою групою осіб умисного тяжкого тілесного ушкодження у спосіб, що має характер особливого мучення та спричинило смерть потерпілої Катерини Гандзюк (ч. 3 ст. 27, ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 121 КК України)”.

Окрім того, у відомстві підтвердили, що суд задовольнив клопотання прокурора Офісу Генерального прокурора про обрання обвинуваченим запобіжного заходу у виді тримання під вартою до 18 жовтня 2020 року без права внесення застави.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП