ukenru
spiker-dumi-rf-nazvav-viyskovimi-zlochintsyami-lideriv-yaki-dopomogayut-ukrayini-zbroyeyu

Спікер держдуми рф назвав "військовими злочинцями" лідерів країн, які допомагають Україні зброєю

 • 247455 переглядiв

КИЇВ. 2 травня. УНН. Спікер державної думи рф в’ячеслав володін вважає "воєнними злочинцями" усіх, хто допомагає Україні військовою зброєю. За його словами, союзники України своїми діями "підштовхують світ до катастрофи". Про це повідомляє УНН з посиланням на заяву спікера.

Цитата

"Лідери низки європейських держав на чолі з Німеччиною можуть залучити свої народи у великі проблеми. Поставляючи озброєння в Україну, вони стають стороною конфлікту. Вони мовчали, коли вісім років тому нацисти в Одесі живцем спалили мирних громадян, нічого не робили для захисту людей Донбасу. А зараз роблять усе, щоби гинули слов'яни в Україні. Всі глави держав, які ухвалили рішення про постачання зброї, заплямували себе і мають бути притягнуті до відповідальності як військові злочинці", - написав Володін.

Деталі

Глава парламенту орків також згадав про Другу світову війну та фашистів.

"Всі почали забувати про трагедію Другої світової війни та про те, яку ціну довелося заплатити, щоб звільнити світ від фашизму", - додав він.

Доповнення

Раніше володін запропонував позбавляти громадянства росіян, які "поводяться підло, зрадливо" і "отримують печеньки Держдепу".

Українські Національні Новини

Новини Світу