ukenru
sogodni-rada-rozglyane-zakonoproekti-z-propozitsiyami-prezidenta

Сьогодні Рада розгляне законопроекти з пропозиціями Президента

 • 5870 переглядiв

КИЇВ. 3 жовтня. УНН. Сьогодні, 3 жовтня, Верховна Рада повинна розглянути питання ратифікації та законопроекти з пропозиціями Президента України, передає кореспондент УНН.

Зокрема, парламент має розглянути проект закону 0186 про ратифікацію фінансової угоди (проект модернізації української залізниці (модернізація інфраструктури ПАТ "Укрзалізниця") між Україною та Європейським інвестиційним банком, та проект закону 0197 про ратифікацію Угоди про сприяння та взаємний захист інвестицій між урядом України та урядом Катару.

Крім того - проект закону 0199 про ратифікацію протоколу між урядом України і урядом Туреччини про внесення змін до угоди про уникнення подвійного оподаткування та попередження податкових ухилень стосовно податків на доходи і майно.

Також у порядку денному зареєстрована низка законопроектів із пропозиціями Президента України.

Зокрема, це закон України 2292 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо заміни довічного позбавлення волі більш м'яким покаранням" з пропозиціями Президента від 17.12.2015. А також закон України 2253а "Про внесення зміни до статті 93 Кримінально-виконавчого кодексу України щодо вдосконалення гарантій права засуджених на відбування покарання за місцем проживання до засудження або за місцем постійного проживання близьких родичів" з пропозиціями Президента від 06.10.2016.

Крім того, у першому читанні народні депутати повинні розглянути проект закону 5054 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення доступу захисника до особи, яка має право на захист, та проект закону 2545 про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо звільнення від кримінальної відповідальності судді.

Додамо, що парламентарі сьогодні мають розглянути проект постанови 9101 про внесення змін до постанови "Про встановлення іменних стипендій Верховної Ради України студентам вищих навчальних закладів" щодо збільшення іменних стипендій.

Як повідомляв УНН, 2 жовтня Верховна Рада ввела відповідальність за незаконне використання ознак належності до Нацполіції.

Українські Національні Новини

Політика