ukenru
sogodni-na-zasidanni-fraktsiya-sluga-narodu-obgovorit-blizko-70-initsiativ-korniyenko

Сьогодні на засіданні фракція "Слуга народу" обговорить близько 70 ініціатив – Корнієнко

 • 8811 переглядiв

КИЇВ. 16 жовтня. УНН. Під час сьогоднішнього засідання фракція "Слуга народу" обговорить близько 70 законопроектів, які були ініційовані раніше, а також нові проекти законів, які ще перебувають у стадії обговорення. Про це розповів перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

"Мова йде про завершення цього пакету великого приблизно з 70 ініціатив, які ми досі ще тягнемо із серпня місяця і про нові ініціативи, які обговорюються у Верховній Раді. Дуже широкий спектр", - зазначив Корнієнко, відповідаючи на запитання, які питання будуть винесені на розгляд фракції під час сьогоднішнього засідання.

За його словами, серед нових ініціатив до обговорення будуть винесені питання щодо незаконного збагачення, антиолігархічні ініціативи, які стосуються збільшення ренти й уникнення офшорних схем.

При цьому він додав, що серед нових ініціатив обговорюється проект Трудового кодексу, законопроект щодо референдуму.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський заявив, що у партії "Слуга народу" є згода щодо законопроектів про незаконне збагачення та щодо "прослушки" народних депутатів.

Українські Національні Новини

Політика