smertelna-dtp-na-rivnenshchyni-vodii-zahynuv-vahitna-pasazhyrka-v-likarni

Смертельна ДТП на Рівненщині: водій загинув, вагітна пасажирка в лікарні

 • 18645 переглядiв

На трасі Київ-Чоп Mercedes врізався у бетонний стовп. 25-річний водій загинув на місці, його вагітну дружину з тяжкими травмами госпіталізували. Поліція розслідує обставини аварії.

На Рівненщині авто врізалося у бетонний стовп. Відтак водій загинув, а вагітна пасажирка була госпіталізована. Про це повідомляє Поліція Рівненської області, передає УНН.

Деталі

3 серпня у Рівненському районі сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої загинув 25-річний водій автомобіля Mercedes. Чоловік, який проживає в селі Цепцевичі Сарненського району, їхав автодорогою Київ-Чоп неподалік селища Гоща.

На певному етапі подорожі водій втратив контроль над автомобілем. Причини, що спричинили втрату контролю, ще не встановлені. Легковик виїхав за межі проїзної частини і на великій швидкості врізався у бетонний стовп. Внаслідок сильного удару водій загинув на місці.

У салоні автомобіля також перебувала його вагітна дружина, яка отримала тяжкі травми. Її з понівеченого автомобіля деблокували рятувальники, і терміново госпіталізували до реанімації Рівненської обласної клінічної лікарні.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть водія.

На Волині водій авто не впорався з керуванням і зіштовхнувся з мікроавтобусом: є загиблі та поранені28.11.23, 12:12

Юлія Котвицька

Кримінал та НП

Популярні

Новини по темі

Ракетна небезпека оголошена для Харківської області

 • 102912 переглядiв