ukenru
smert-ditini-u-pidpilnomu-ditsadku-vlasnitsya-sterla-chastinu-video-z-kamer-sposterezhennya

Смерть дитини у підпільному дитсадку: власниця стерла частину відео з камер спостереження

 • 14140 переглядiв

КИЇВ. 5 червня. УНН. Власниця нелегального дитячого садка у Запоріжжі, яку підозрюють у вбивстві однорічної дитини, видалила частину відео з камер спостереження та намагалася приховати інші сліди злочину. Про це повідомив адвокат батьків загиблої дівчинки Тимур Мамедов на своїй сторінці у Facebook, інформує УНН.

"Вихователь" після настання смерті Лесі спотворила і приховала численні факти від нас і слідства, з метою уникнути кримінальної відповідальності. А ще до приїзду слідчої групи видалила відеозаписи камер спостережень з жорстких дисків, сховала знаряддя злочину, роздягнула вже дитини і намагалася приховати інші сліди злочину. Але, за збігом обставин, частина відео залишилася (про яку, швидше за все, забула), за якою і встановили всю хронологію подій", - написав адвокат.

Так, на опублікованому фрагменті відео видно, як жінка поклала дитину на диван, оглянула ногу дівчинки, пов’язала біля обличчя дитини подушку й занесла в іншу кімнату.

Нагадаємо, суд взяв під варту власницю підпільного дитсадка, яку підозрюють у вбивстві дитини.

Як повідомлялося, у Запоріжжі 29 травня близько 10:45 на адресу нелегального дитсадка було викликано бригаду швидкої допомоги, лікарі якої констатували смерть однорічної дівчинки внаслідок закриття дихальних шляхів шлунковим вмістом.

Також було встановлено, що того дня близько 9 години ранку мати дівчинки привела її до жительки вулиці Авраменко, 1969 року народження та залишила для догляду.

Окрім того, досудовим слідством встановлено, що 51-річна мешканка вулиці Авраменко облаштувала заклад у власній трикімнатній квартирі, не маючи дозвільних документів на подібну діяльність вказана особа розміщувала оголошення про свої послуги на відомому інтернет-майданчику.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП