sluzi-trukhinu-povidomili-pro-pidozru

"Слузі" Трухіну повідомили про підозру

 • 128360 переглядiв

КИЇВ. 7 вересня. УНН. Нардепу від "Слуги народу" Олександру Трухіну повідомили про підозру у спробі підкупу поліцейських, передає УНН.

Деталі

У НАБУ повідомили, що народному депутату України повідомили про підозру у вчиненні злочину у спробі підкупу поліцейських, але імені народного обранця - не назвали. Проте з обставин справи зрозуміло, що мова йде про нардепа Олександра Трухіна.

За версією слідства, у серпні 2021 року народний обранець запропонував неправомірну вигоду патрульним поліцейським у розмірі 150 тисяч без зазначення грошової одиниці за те, щоб йому дозволили залишити місце ДТП, яке сталось за його участю.

За даними НАБУ, наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Розслідування зазначеного факту розпочато 2 лютого 2022 року Генеральним прокурором на підставі матеріалів журналістського розслідування.

Додамо

У той же час Трухін на сторінці у Facebook підтвердив, що отримав підозру.

"Сьогодні отримав від САП підозру щодо одного з епізодів ДТП, яке сталося рік тому на Бориспільській трасі. На вручення підозри я з‘явився добровільно, нікуди не втікав і втікати не збираюся", - написав нардеп.

Він також запевнив, що буде співпрацювати зі слідством і брати участь у всіх слідчих діях. 

Крім того Трухін звернувся до голови фракції Давида Арахамії з проханням призупинити його членство у фракції "Слуга Народу" на період розслідування.

Контекст

ЗМІ оприлюднили розслідування з ДТП за участі нардепа "Слуги народу" Олександра Трухіна, а також відео начебто з місця автопригоди.

На ньому видно як чоловік, схожий на нардепа Трухіна, звертається до поліцейського зі словами "давай я тихенько в ліс піду", а потім обіцяє "поговорити" з очільником МВС Денисом Монастирським.

Поліцейський, якому належала камера, підтвердив, що депутат пропонував хабар, щоб покинути місце події. За словами правоохоронця, нардеп мав ознаки сп’яніння. Хто саме був за кермом, на відео не видно.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    "Слузі" Трухіну повідомили про підозру

     • 128360 переглядiв

    Уряд змінив процедуру передачі майна державної власності

     • 197095 переглядiв

    Кабмін переглянув нарахування пенсій військовослужбовцям

     • 403645 переглядiв