ukenru
slugi-narodu-zberutsya-na-zasidannya-obgovoryat-viklyuchennya-z-partiyi-nardepa

"Слуги народу" зберуться на засідання: обговорять виключення з партії нардепа

 • 19248 переглядiв

КИЇВ. 28 вересня. УНН. Народний депутат від фракції “Слуга народу” Микола Галушко має намір вийти зі складу партії, але не фракції. Таке рішення спричинене подіями, які відбуваються навколо висунення кандидатів у Київській області на місцевих виборах. Про це УНН розповіла заступниця голови фракції "СН", нардеп Євгенія Кравчук, додавши, що питання розглянуть на засіданні фракції.

“Спілкувалася сьогодні з Галушком. Він підтвердив, що це не означає, що він має намір вийти із фракції. Це була заява саме щодо партійної роботи, всього, що відбувається навколо висунення кандидатів у Київській області”, — сказала Кравчук.

За її словами, на найближчому засіданні фракції питання про вихід нардепа з партії обговорять. Також заслухають голову київської організації від “Слуги народу” Олександра Дубінського щодо цього питання.

“Засідання фракції буде сьогодні”, — додала вона.

Нагадаємо, народний депутат Микола Галушко заявив про вихід з партії “Слуга народу”.

Як повідомляв УНН, у партії “Слуга народу” вивчають інформацію від народного депутата зі своїх лав Миколи Галушка про нібито продаж місць у списку політсили в окрузі № 97 в Київській області, а щодо заяви нардепа про вихід з партії — будуть вивчати її, коли отримають

Українські Національні Новини

Політика