ukenru
sluga-narodu-obitsyaye-podati-zakonoproekt-schodo-referendumu-do-kintsya-roku

"Слуга народу" обіцяє подати законопроект щодо референдуму до кінця року

 • 10548 переглядiв

КИЇВ. 16 жовтня. УНН. Фракція "Слуга народу" планує подати законопроект щодо народовладдя, який, в тому числі, визначає питання референдуму, до кінця поточного року. Про це розповів перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

"Думаю, що найближчим часом, до кінця року будемо виходити на ці рішення", - зазначив Корнієнко, відповідаючи на питання, коли фракція СН подасть законопроект щодо референдуму.

За його словами, відповідний законопроект стане великим і системним. Він буде стосуватись всіх інструментів народовладдя.

"Він точно не буде подаватися як альтернативний до проекту "Батьківщини", тому що ми трохи по-різному бачимо його, це взагалі два різних тексти, і я думаю, що він буде не просто законопроектом про референдум, а більш широко – про інструменти народовладдя", - додав при цьому політик.

Нагадаємо, перший віце-спікер парламенту Руслан Стефанчук заявив, що питання референдуму буде включене в майбутній президентський законопроект щодо народовладдя.

Українські Національні Новини

Політика