slovatski-dalekobiinyky-zablokuvaly-punkt-propusku-vyshnie-niemetske-dlia-vantazhivok-yaki-yidut-z-ukrainy

Словацькі далекобійники заблокували пункт пропуску "Вишнє–Нємецке" для вантажівок, які їдуть з України

 • 33877 переглядiв

Словацькі далекобійники з UNAS заблокували пропускний пункт "Вишнє–Нємецке" для вантажівок з України.

Союз автомобільних перевізників Словаччини (UNAS), як і анонсував, сьогодні після 16 години заблокував рух вантажівок на прикордонному переході "Вишнє - Нємецьке",  які прямують з України в бік Словаччини. Про це УНН повідомляє із посиланням на Держприкордонслужбу України. 

Представники спілки перевізників Словаччини заблокували рух вантажівок через пункт пропуску "Вишнє–Нємецке". Таку інформацію передали о 16:10 словацькі прикордонники. Перевізники обмежують рух вантажівок, які прямують з України в бік Словаччини. На виїзд зі Словаччини рух вантажівок наразі не блокують

- йдеться у повідомленні Держприкордонслужби у Telegram.

Зазначається, що наразі перед пунктом пропуску "Ужгород", суміжним словацькому "Вишнє-Нємецке", в електронній черзі на виїзд до Словаччини стоять 1263 вантажівки. Пропуск легкових автомобілів та автобусів здійснюється в штатному режимі, вказали прикордонники. 

Доповнення

Тим часом польські страйкарі припинили блокаду прикордонного пункту "Ягодин-Дорогуськ" на кордоні з Україною, відновивши стабільний рух вантажівок з 14:00 понеділка, 11 грудня.

Нагадаємо 

1 грудня словацькі далекобійники почали блокувати рух вантажівок на прикордонному пункті пропуску "Вишнє Нємецке" з Україною, дозволяючи обмежений проїзд. Вони приєдналися до польських водіїв вантажівок, які вимагають від ЄС відновити дозволи на рух вантажівок, скасовані після вторгнення росії.

4 грудня о 22:00 словацькі протестувальники завершили протест на прикордонному пункті пропуску. 

Однак, напередодні Спілка автомобільних перевізників Словаччини знову анонсувала  блокаду руху вантажівок через "Вишнє-Нємецьке-Ужгород".

Тетяна Краєвська

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Раду внесли постанову про звільнення члена ЦВК Буглака

     • 27959 переглядiв

    Умєров за два роки задекларував майже 8 млн грн доходів

     • 27799 переглядiв

    ВВП України зростає другий квартал поспіль - Держстат

     • 29714 переглядiв

    У Києві почало підтоплювати ще одну станцію метро: що відомо

     • 108599 переглядiв