slidom-za-kharkivschinoyu-vidkriti-uroki-futbolu-okhopili-zaporizhzhya-uaf

Слідом за Харківщиною "Відкриті уроки футболу" охопили Запоріжжя - УАФ

 • 14196 переглядiв

КИЇВ. 24 вересня. УНН. Запорізька область підхопила естафету вересневих заходів проєкту "Відкриті уроки футболу". Про це інформує прес-служба УАФ, передає УНН.

Зазначається, що проект "Відкриті уроки футболу" є доступними для всіх та націлені не на досягнення спортивного результату за будь-яку ціну, а на отримання радості від гри у футбол незалежно від рівня здібностей дитини.

"Усі вересневі заходи в Запорізькій області проходили в новому форматі, адаптованому до всіх санітарних та протиепідемічних норм.

У селі Роздол Михайлівського району фестиваль згуртував учнів Новогорівської й Високівської шкіл, Таврійського, Коханівського НВК та Роздольського ліцею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харківщина розпочала сезон "Відкритих уроків футболу" в адаптованому форматі

Урочисте відкриття фестивалю відбулося за участі національного координатора проєкту Євгенія Столітенка, координаторки проєкту в Запорізькій області Людмили Падалки, заступників голови Запорізької обласної асоціації футболу Олега та Сергія Каліманів, голови Роздольської сільської ради Валентини Копєйченко. Фестиваль було організовано за підтримки ФГ "Таврія-Скіф", - йдеться у повідомленні.

Після цього естафету підхопило Запоріжжя, в якому на стадіоні "Титан" (директор - волонтер проєкту Олег Сірик) фестиваль об'єднав учнів міських шкіл NoNo 4, 24, 33, 75 та гімназій NoNo 46, 107).

Завершилася естафета фестивалів в Запорізькій області в місті Оріхів. Юними учасниками свята стали учні Оріхівського НВК No 2 ім. В. А. Лазаряна, філії No 5 школи "Сузір'я", Преображенського НВК "Основа".

"Традиційно всі діти - учасники фестивалів отримали солодкі подарунки та сертифікати, а школи-учасниці - необхідний спортивний інвентар від Української асоціації футболу", - додали в прес-службі.

Як писав УНН, до проекту УАФ "Відкриті уроки футболу" щороку долучаються тисячі дітей з різних регіонів України.

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    "Динамо" віддало півзахисника в оренду до клубу з Росії

     • 10960 переглядiв