ukenru
skladeno-reyting-naybilsh-mitsnikh-alkogolnikh-napoyiv-svitu

Складено рейтинг найбільш міцних алкогольних напоїв світу

 • 86002 переглядiв

КИЇВ. 29 травня. УНН. Експерти склали рейтинг найбільш міцних алкогольних напоїв в світі, передає УНН з посиланням на Scoop Whoop.

Перше місце в рейтингу займає польська горілка Spirytus міцністю в 96,6%.

"Spirytus є найсильнішим і найпотужнішим алкоголем в світі. Напій виготовлений з високоякісного етилового спирту", - йдеться в повідомленні.

Друге місце належить Everclear Grain (95%).

"Everclear Grain - напій не для людей зі слабкими нервами. Він сильний, але позбавлений смаку, безбарвний і без запаху", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Arctica названа українською горілкою року

Третє місце в списку найбільш міцних алкогольних напоїв в світі займає віскі Bruichladdich X4 Quadrupled.

"Bruichladdich - це односолодовий віскі міцністю 92%. Він виготовлений методом четвертої дистиляції і є надзвичайно чистим і потужним. Згідно з легендою про даний віскі, в 1695 році Мартін Мартін, мандрівник з Хепрійда, охарактеризував Bruichladdich як "небезпечний віскі": "Один ковток, і ви живете вічно; два ковтки, і ви осліпнете; три ковтки - і ви помрете на місці", - заявив він.

Далі в списку йдуть ром River Antoine Royale Grenadian - 90%, абсент Hapsburg Gold - 89,9%, горілка Pincer Shanghai Strength - 88,8%, горілка "Балкан" - 88%, горілка "Балкан" - 88%, горілка Devil Springs Vodka - 80%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бренд Medoff випустив нову лінійку унікальною горілки Medoff Cities

Замикає десятку лідерів ром Bacardi 151 фортецею в 75,5%.

"Даний напій виробляється на Бермудських островах. Bacardi 151 дуже легко запалюється і зазвичай використовується при виготовленні коктейлів", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, як раніше писав УНН, жителі ЄС витрачають на алкоголь більше грошей, ніж на освіту.

Українці ж в середньому щорічно купують алкогольних напоїв на 600 грн.

Найчастіше українці віддають перевагу горілці (серед міцних напоїв) і вину. Рівень споживання останнього демонструє вікову динаміку протягом останніх півтора років.

Разом з тим, українська горілка вважається однією з кращих в світі.

"Віскі, ром, вермути і навіть вино іноземного виробництва, як правило, краще українських аналогів. Але якщо мова йде про горілку, то українська продукція займає високі місця в світовому рейтингу. Знову ж, наприклад, наш бренд горілки Medoff, за останній рік він отримав 10 нагород на світових дегустаційних конкурсах в США, Німеччині, Бельгії і т.д. В цілому, саме українська горілка вважається однією з кращих в світі, і тому тут точно не варто переплачувати за іноземну етикетку", - розповів УНН директор по маркетингу Beverage Trading Company Олексій Безуглий.

Українські Національні Новини

Суспільство