ukenru
skhid-ukrayini-zasiple-snigom-sinoptiki

Схід України засипле снігом - синоптики

 • 16510 переглядiв

КИЇВ. 2 січня. УНН. Весь тиждень буде спостерігатися помірний сніг, а з 4 і протягом ночі 5 січня на сході очікуються складні погодні умови, значний сніг, хуртовини, пориви вітру 15-20 м/с. На дорогах подекуди будуть утворюватися замети, які погіршать рух автомобільного транспорту. Про це кореспонденту УНН повідомив начальник відділу метеорологічних прогнозів Владислав Білик.

"Весь тиждень буде спостерігатися помірний сніг. З 4 січня і протягом ночі 5 січня на сході - це в Херсонській, Запорізькій, Луганській, Донецькій, Харківській області будуть очікуватися складні погодні умови пов’язані з виходом циклону. У цих областях буде спостерігатися значний сніг, хуртовини, пориви вітру 15-20 м/с. На дорогах подекуди будуть утворюватися замети, які будуть ускладнювати рух автомобільного транспорту", - йдеться в повідомленні.

Також, в найближчі дні майже по всій Україні очікується морозна погода. Поступове пониження температури на цьому тижні буде спостерігатися майже по всій території України. За винятком південної і східної частини України. В цих районах денна температури близько 0, а нічні 0-5° морозу. На інших територіях України температура знизиться на 5-6° морозу.

В центральній та північній частині вночі 8-13 ° морозу, вдень від 1 °до 6 ° морозу. На північному сході країни наприкінці тижня температура вночі 15 -20 ° морозу, вдень 4-6 ° морозу.

Нагадаємо, згідно з графіком ефективної температури по показнику Міссенарда, в Україні на цьому тижні з 2 по 6 січня будуть фіксуватися переважно дискомфортні погодні умови. Синоптики підкреслили, що під час дискомфортних погодних умов людина відчуває значне навантаження на терморегуляційну систему, виникає ризик перегріву організму.

Українські Національні Новини

Суспільство