ukenru
skandalnu-volodimir-volinsku-ptakhofabriku-kontroleri-pereviryali-sim-raziv

Скандальну "Володимир-Волинську птахофабрику" контролери перевіряли сім разів

 • 37864 переглядiв

КИЇВ. 5 листопада. УНН. У 2019 році контролери здійснили сім перевірок виробничих потужностей ПрАТ "Володимир-Волинська птахофабрика". Про це свідчать дані інспекційного порталу, передає УНН.

Так, українські контролери здійснили 4 позапланові та 3 планові перевірки підприємства.

За даними порталу, птахофабрику двічі перевіряло Головне управління Держпродспоживслужби у Волинській області. У січні та у березні цього року - на предмет дотримання вимог санітарного законодавства, а також з метою отримання рішення щодо видачі дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря.

Ще дві перевірки виробничих потужностей птахофабрики здійснило управління Держпраці у Волинській області на предмет додержання законів та інших нормативно-правових актів з охорони праці.

Окрім того, на початку цього року птахофабрику перевіряла Державна фіскальна служба України. Це була документальна планова перевірка птахофабрики як платника податків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фіскали оштрафували “Володимир-Волинську птахофабрику”

Водночас, у 2018 році українські контролери перевіряли птахофабрику лише 4 рази.

Раніше повідомлялося, що Державна служба з питань безпеки харчових продуктів і захисту прав споживачів зафіксувала антисанітарію на "Володимир-Волинській птахофабриці" у цьому році.

Окрім того, птахофабрику звинуватили у злитті “кривавих відходів”.

Нагадаємо, “Володимир-Волинська птахофабрика” виробляє курятину ТМ “Епікур”, а сама компанія, за даними офіційних реєстрів, належить до групи компаній “Опенмайнд”, де серед співзасновників — родичі колишнього народного депутата Михайла Добкіна.

Українські Національні Новини

Економіка