ukenru
skandali-iz-nezakonnoyu-zabudovoyu-uzberezhzhya-shkodyat-reytingam-trukhanova-ekspert

Скандали із незаконною забудовою узбережжя шкодять рейтингам Труханова - експерт

 • 16632 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. Скандали з хаотичною забудовою узбережжя Одеси, проти якої чинний мер Геннадій Труханов у своїй передвиборчій програмі обіцяв боротися, шкодять його рейтингу на місцевих виборах 2020. року. Про це УНН розповів політичний експерт Микола Спірідонов.

"Як мінімум, він на посаді мера Одеси може не перешкоджати, щоб дозволи на хаотичну забудову видавалися. Якщо він буде перешкоджати, то дозволу не видадуть. Мер не може у цьому не приймати участь. І якщо дозволи видані, то у будь-якому випадку, мер у цьому певним чином задіяний. Без його відома дозволу не могли не видати", - пояснив експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт пояснив, чому в Одесі так багато незаконних забудов.

Спірідонов також підкреслив, що найбільш проблемні аспекти хаотичної забудови полягають у тому, що забудовники зводять будинки у безпосередній близькості до заправок або ж ближче, ніж за сто метрів від узбережжя. Він упевнений, що хоч активне будівництво і приваблює більше жителів у ті, чи інші міста, але, у той же самий час, хаотична забудова руйнує колорит Одеси.

Нагадаємо, під час останньої сесії Одеська міська рада під головуванням діючого мера Геннадія Труханова прийняла рішення про передачу чергових земельних ділянок компанії "Ханбер трейд" литовського забудовника Гердаса Дубріцкаса, незважаючи на протести місцевих жителів.

Українські Національні Новини

Політика