sirskiy-vidvidav-boyovi-brigadi-na-dvokh-aktivnikh-napryamkakh-treba-bulo-skoreguvati-plani

Сирський відвідав бойові бригади на двох активних напрямках: треба було скорегувати плани

 • 157138 переглядiв

КИЇВ. 25 липня. УНН. Командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський у вівторок повідомив, що відвідав бойові бригади, адже через "складну та протилежну обстановку" на Бахмутському та Лиманському напрямках треба було скорегувати плани та ухвалити адекватні рішення, пише УНН.

Цитата

"Відвідав наші бойові бригади на двох активних напрямках. У зв’язку зі складною та протилежною обстановкою на Бахмутському та Лиманському напрямках, треба було скорегувати наші плани, послухати командирів, дізнатися про їхнє бачення ситуації, проблеми та прийняти виважені, адекватні рішення", - написав Сирський у Telegram.

Деталі

Сирський зауважив, що для нього "принципово важливо розуміти, що потрібно командиру та солдату безпосередньо на полі бою і де, на даний час, у нас найбільш складна ситуація".

"Звичайно, не міг не зустрітися з нашими воїнами, відзначити їх нагородами і цінними подарунками! Після таких зустрічей наша взаємодовіра та розуміння того, що ми рухаємося у правильному напрямку, до Перемоги, лише зміцнюються! Продовжуємо вибивати ворога з нашої землі! Продовжуємо боронити Україну від окупанта! За нами правда , а значить – Перемога!" - зазначив генерал-полковник.

Нагадаємо

Як вказали у Генштабі, українські війська вибили росіян з позицій біля Андріївки на Бахмутському напрямку.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    FAVBET та "Динамо" припиняють співпрацю

     • 314744 переглядiв

    IRIS-T: у Military Media Center розповіли, на що здатен ЗРК

     • 254898 переглядiв

    Кіпер анонсував жорсткий моніторинг закупівель

     • 187619 переглядiв