sirskiy-pokazav-yak-nashi-oborontsi-nischat-udarnimi-dronami-voroga-na-gorlivskomu-napryamku

Сирський показав, як наші оборонці нищать ударними дронами ворога на Горлівському напрямку

 • 298751 переглядiв

КИЇВ. 4 серпня. УНН. Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський показав, як воїни механізованої бригади імені короля Данила ударними FPV-дронами нищать ворога на стратегічно важливих висотах Горлівського напрямку, передає УНН.

Цитата

"На Горлівському напрямку характерний рельєф та контроль над панівними висотами значно впливають на ситуацію на полі бою. Не дати ворогу отримати перевагу на цій ділянці - задача воїнів Королівської бригади, які впевнено її виконують. Пілоти стрілецького батальйону 24-ї ОМБр імені короля Данила за допомогою ударних FPV-дронів знаходять противника, де б він не намагався сховатись. На цих кадрах бачимо результат такої роботи. Розплата знайде кожного!", - прокоментував відео генерал-полковник.

Доповнення

Командувач Сухопутних військ ЗСУ нещодавно у своєму Telegram показав спільну роботу артилерії 66-їОМБр та розвідки 88-гобатальйону ТрО по БК росіян на Лиманському напрямку.

Сили оборони України продовжують стримувати наступ російських військ на Куп’янському та Лиманському напрямках. Про це повідомив речник Генерального штабу Збройних сил України Андрій Ковальов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скібіцький про контрнаступ: "Збройні сили володіють ініціативою. Усе йде за планом"

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі