ukenru
sinoptiki-prognozuyut-temperaturni-goydalki-naprikintsi-tizhnya

Синоптики прогнозують температурні гойдалки наприкінці тижня

 • 21207 переглядiв

КИЇВ. 17 лютого. УНН. В Україні у четвер, 18 лютого, денна температура місцями підніметься вище нуля, а вже у п'ятницю, 19 лютого, знову очікується значне посилення морозів, тоді як у суботу, 20 лютого, - знову підвищення температури. По країні місцями наступні три дні сніжитиме. Про це УНН повідомили в Укргідрометцентрі.

Деталі

Завтра в Україні, крім півночі, 19 лютого у південно-східних областях, 20 лютого на Правобережжі країни невеликий, місцями помірний сніг; на дорогах країни ожеледиця; 19 лютого у південній частині місцями пориви вітру 15-20 м/с;

Температура найближчої ночі 10-17° морозу, завтра вдень 6-12° морозу; на Закарпатті, Прикарпатті та у південній частині вночі 3-8° морозу, вдень 0-6° морозу, на Закарпатті та півдні Одещини 1-6° тепла.

19 лютого в Україні значне посилення, а 20 лютого послаблення морозів.

На Київщині завтра без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Температура вночі 12-17° морозу, вдень 9-12° морозу.

Доповнення

Сніговий циклон, який ввечері 10 лютого зайшов в західну Україну, охопив більшу територію країни. Складні погодні умови спостерігалися на заході, центрі та півночі, згодом - південніше, і характеризувалися випаданням значного снігу, сніговими заметами, дощем при мінусовій температурі повітря. З суботи, 13 лютого, опади поступово почали припинятися.

Українські Національні Новини

Суспільство