sili-oboroni-zdatni-vitiskati-rosiysku-armiyu-navit-koli-ti-v-obyemniy-oboroni-podolyak

Сили оборони здатні витискати російську армію, навіть коли ті в об'ємній обороні - Подоляк

 • 124469 переглядiв

КИЇВ. 11 листопада. УНН. Одним з головних висновків українського контрнаступу стало розуміння того, що російську армію вдається витискати з її позицій, навіть коли вона перебуває в об'ємній обороні, а Україні для перемоги необхідне високотехнологічне озброєння. Про це радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк в інтерв'ю DW, передає УНН.

Цитата

«За час контрнаступу вдалося зрозуміти переваги російської оборонної лінії. Зрозуміло, куди вони зробили акценти і чого не вистачає нам. Наприклад, як була перевага росії в повітрі, так вона і зберігається. Позначається також дефіцит засобів з розмінування. Але доведено, що росію можна вичавлювати, навіть коли вона перебуває у об'ємній обороні. Так, це не той обсяг вичавлювання, який планувався спочатку, але ми просуваємося вперед за цілою низкою напрямків. Друге, дуже ефективно себе проявляють далекобійні ракети, які дають змогу різко скоротити можливості рф для ведення маневреної війни - перекидати додатково резерви і ресурси», - сказав він.

Деталі

Він сказав, що наступальні операції "не завершено". "У нас тривають наступальні операції в повному обсязі на запорізькому, на південному напрямку, знову ж таки на тому ж таки бахмутському напрямку тощо", - зазначив радник. Водночас, з його слів, росія веде наступальні дії на донецькому напрямку – в Авдіївці, Бахмуті, Вугледарі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загроза переходу до позиційної війни - серйозний виклик: Залужний назвав п'ять пріоритетів для перемоги над рф

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    МОЗ: за тиждень через COVID-19 померли понад 50 людей

     • 189626 переглядiв

    Вінницька міська рада хоче пропіаритись на мільйон за добу

     • 479006 переглядiв

    Атака рф на Київщину: поліція показала наслідки

     • 816195 переглядiв

    На Київщині дві ракети влучили в поле, є пошкодження - ОВА

     • 2167351 переглядiв