ukenru
shtorm-2018-ukrayinski-vms-proveli-boyovi-strilbi

Шторм-2018: українські ВМС провели бойові стрільби

 • 19359 переглядiв

КИЇВ. 30 серпня. УНН. У межах спільних командно-штабних навчань "Шторм-2018" Військово-морські сили Збройних сил України, зокрема, потренували бойові стрільби по цілях у морі, повітрі та на березі. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу Генерального штабу ЗСУ.

"Корабельні та катерні тактичні групи ВМС ЗСУ виконали бойові стрільби по морських, повітряних і берегових цілях, провели мінно-загороджувальні та пошуково-рятувальні дії, охорону та оборону пунктів базування. Українські морські піхотинці здійснили висадку морського тактичного десанту, провели протидесантні дії у визначених районах", - повідомили у Генштабі.

Задіяна в навчанні від українських ВМС та інших видів ЗСУ авіація, окрім підтримки підрозділів, здійснювала повітряну розвідку, польоти на пошук та знищення об’єктів, відбивала удари засобів повітряного нападу противника. Підрозділи інших військових формувань забезпечили посилення ділянок державного кордону, охорону автомобільних мостів та виконали інші завдання за призначенням, додали у ЗСУ.

Як повідомляв УНН, розпочалися спільні командно-штабні навчання командування ВМС ЗСУ з силами оборони і безпеки "Шторм-2018" для удосконалення управління військами під час ведення оборони Чорноморського узбережжя.

Українські Національні Новини

Мультимедіа