ukenru
shtepa-zyavilasya-do-sudu

Штепа з'явилася до суду

 • 14477 переглядiв

КИЇВ. 2 квітня. УНН. Колишня керівниця Слов'янська Неля Штепа сьогодні з'явилася на засідання Орджонікідзевського районного суду м.Харкова, передає кореспондент УНН.

"Сьогодні Штепа на суд приїхала, але ... не приїхали всі три її адвоката. Засідання знову перенесли. Наступне засідання 15.04 о 14:30", - передав корерспондент.

До слова, судове засідання в кримінальному провадженні щодо колишнього мера Слов'янська Нелі Штепи мало відбутися 4 березня, але через її госпіталізації у зв'язку із загостренням хронічної хвороби суд переніс засідання на 12 березня.

Додамо, це вже не перший раз, коли Штепа виявляється в лікарні. У листопаді минулого року, за словами адвоката, її госпіталізували з інсультом.

Нагадаємо, Штепу затримали в липні 2014 року. 8 жовтня 2014 роки їй оголошена остаточна підозра в скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч. 3 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, які призвели до загибелі людей) і ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи організації) Кримінального кодексу України. Екс-керівниця Слов'янська звинувачується в закликах до зміни кордонів України, сприяння проведенню псевдореферендума про відділенню Донецької області від України, створення умов для діяльності терористичних груп і організацій. Максимальна санкція зазначених статей - довічне ув'язнення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП