shmyhal-ukraina-spilno-z-partneramy-hotuie-matrytsiu-reform

Шмигаль: Україна спільно з партнерами готує матрицю реформ

 • 23857 переглядiв

Україна працює з міжнародними партнерами над створенням комплексної матриці реформ, що охоплює сфери від економіки до освіти, підтверджуючи відданість реформам, попри російську агресію.

Уряд спільно з партнерами готує матрицю реформ, яка охопить усі сфери. На цьому наголосив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час відкриття міністерського засідання ОЕСР, пише УНН.

Наразі спільно з партнерами готуємо матрицю реформ - вичерпні аналітичні дані щодо всіх реформаторських зобов’язань, які взяла на себе Україна. Це чітка дорожня карта, яка включає ключові реформи українського уряду, а також рекомендації та пропозиції від наших міжнародних партнерів

- написав Шимгаль у Telegram.

З його слів, ідеться, зокрема, про бенчмарки МВФ, рекомендації Європейської комісії, напрацювання зі Світовим банком і ОЕСР та план реформ в рамках 4-річної ініціативи ЄС Ukraine Facility, який зараз напрацьовується.

"Матриця реформ охопить усі сфери: від економіки та цифровізації до верховенства права та освітньої реформи", - вказав Прем'єр.

Шмигаль наголосив, що, попри повномасштабну агресію росії, відданість України реформам і національній трансформації залишається непохитною.

Раніше

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль разом із генеральним секретарем Організації економічного співробітництва та розвитку Матіасом Корманном та главою МЗС Британії Джеймсом Клеверлі запустили програму щодо початкового діалогу для вступу України в ОЕСР.

Юлія Шрамко

Політика

    Популярні

    Новини по темі