ukenru
shmigal-zayaviv-scho-milovanov-i-sche-dvoye-lyudey-vidmovilisya-vid-posad-u-yogo-kabmini-nardep

Шмигаль заявив, що Милованов і ще двоє людей відмовилися від посад у його Кабміні - нардеп

 • 19957 переглядiв

КИЇВ. 4 березня. УНН. Кандидат на посаду нового очільника уряду - нинішній віце-прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що очільник Мінекономіки Тимофій Милованов і ще двоє людей відмовилися від запропонованих їм посад у його Кабінеті міністрів. Про це повідомив народний депутат Олексій Гончаренко у своєму Telegram-каналі, передає УНН.

"Шмигаль на зустрічі з главами фракцій сказав, що Користильов, Жуковський і Милованов відмовилися від запропонованих їм посад у його уряді", - повідомив Гончаренко.

Раніше у ВР повідомили, що потенційний прем’єр вже проводить співбесіди.

Нагадаємо, що у Верховній Раді зареєстрували у середу, 4 березня, проект постанови про відставку Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука, що потягне за собою відставку усього уряду.

Як раніше повідомляв УНН, позачергове засідання Верховної Ради, що відбудеться сьогодні, 4 березня, може затягнутись десь до 21:00.

Також нагадаємо, очікується, що на цьому засіданні буде розглянуте питання відставки Прем’єр-міністра та уряду, а також призначення нового прем’єр-міністра та міністрів. Основним кандидатом на посаду очільника нового складу Кабміну є чинний віце-прем’єр-міністр Денис Шмигаль. Наразі точний склад майбутнього уряду невідомий, однак народний депутат з фракції “Слуга народу” Олександр Дубінський повідомив окремі прізвища тих міністрів, якій ймовірно збережуть свої посади.

Українські Національні Новини

Політика