sezon-kavuniv-ekspert-prohnozuie-zmenshennia-propozytsii-na-rynku-cherez-10-15-dniv

Сезон кавунів: експерт прогнозує зменшення пропозиції на ринку через 10-15 днів

 • 15313 переглядiв

Експерт повідомляє про значне зниження цін на кавуни - на 35% порівняно з минулим роком. Радить купувати зараз, оскільки через 10-15 днів пропозиція на ринку суттєво зменшиться.

В Україні фіксують значне зниження цін на кавуни - на 35% порівняно з минулим роком, при цьому через 10-15 днів пропозиція на ринку суттєво зменшиться, висловив думку в ефірі КИЇВ24 член Економічного дискусійного клубу Олег Пендзин, пише УНН.

Деталі

"Ми маємо зараз надзвичайно велику пропозицію. Сезон кавуна закінчується, точно. І по погоді це вже видно, і по пропозиціях. Тому, я думаю, що хто хоче поласувати, краще спішіть вже. Тому що зараз є надзвичайно вигідний час. Ще днів, напевно, 10-15, і кавунів на ринку буде набагато менше", - сказав Пендзин.

При цьому він зауважив, що в Україні є й імпортні кавуни.

" Так що у цій ситуації маємо отаку картинку, яка призвела до того, що, дійсно, на 35% ціни на кавун впали проти минулого року", - зазначив експерт.

Нагадаємо

Ціни на кавуни в Україні впали на 30% через збільшення пропозиції. Вартість на початку серпня становила 3-8 грн/кг, що на 60% нижче, ніж торік. 

Юлія Шрамко

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Румунія знешкодила дрейфуючу міну на березі Чорного моря

     • 11303 переглядiв