ukenru
sered-kandidativ-u-prezidenti-ye-deputati-progulniki-ta-nerobi-kvu

Серед кандидатів у президенти є депутати-прогульники та нероби – КВУ

 • 10658 переглядiв

КИЇВ. 15 січня. УНН. Комітет виборців України проаналізував результати парламентської роботи серед кандидатів у президенти, які наразі є народними депутатами. Серед них є прогульники та нероби, повідомляє УНН з посиланням на дані КВУ. 

З 12 кандидатів (зареєстрованих чи тих, хто ще не зареєструвався), що є депутатами, 11 систематично ігнорували голосування в Раді, 3 майже не з’являлися в Раді, а 4 так і не стали авторами жодного прийнятого закону.

"В усіх кандидатів низькі показники участі в голосуваннях. Найвищий результат в Олега Ляшка, який взяв участь лише в 50% голосувань парламенту (натискав "за", "проти", "утримався"). Сергій Каплін долучився до 36% голосувань, Олександр Шевченко – 30%, Юлія Тимошенко – 25%, Віталій Купрій – 17%. У інших кандидатів показники ще нижчі. Сергій Тарута взяв участь в 12% голосувань, Олександр Вілкул – 11%, Вадим Новинський – 8%, Михайло Добкін – 6%, Юрій Бойко – 4%, Андрій Білецький – 4%. Найнижчий результат в Євгена Мураєва, який взяв участь лише в 2% голосувань Ради", - повідомили в КВУ.

Зазначається, що пленарні засідання найчастіше відвідував Бойко (95% засідань), найрідше – Білецький (17% засідань).

Менше за всіх працювали над прийнятими законами Добкін, Вілкул, Новинський та Мураєв – на їхньому рахунку немає жодного. Більше за всіх – Ляшко (54 закони).

Майже всі кандидати реєстрували велику кількість законопроектів – найбільше їх в Ляшка (276), найменше – в Шевченка (96).

Раніше УНН повідомляв, що усі кадидати на пост Президента України отримають державний захист

Українські Національні Новини

Політика